PAKET & ERBJUDANDEN

Som ett komplement till dagens stressade tillvaro så kan bruksmiljön i Långshyttan och dess närhet med sin vackra natur erbjuda både avkoppling och stimulerande aktiviteter såsom golf, skytte och fisketurer eller varför inte prova på jaktlyckan i de djupa dalaskogarna. Vi planerar er vistelse hos oss efter era önskemål. Många besöker oss även bara för att få "vara". Lugnet, tystnaden och naturen är en lisa för själen.

Vintertid finner du fantastiska längdskidspår och backar för utförsåkning inpå knuten. Vi ligger strategiskt till mellan Romme Alpin i Borlänge och Kungsberget utanför Sandviken. Titta på länken för aktuella skidspår i Hedemora kommun under vintersäsongen. Hitta skidspår. Det finns även fina plogade skridskobanor vid sjön Grycken, ca 15 min med bil från hotellet.

Kontakta oss om du önskar boka något av våra paket eller om du bara vill veta mer om allt vi kan erbjuda dig.
Tel: 0225-600 54 eller mail: info@brukshotellet.se


VANDRA ELLER CYKLA

Upptäck södra dalarna på cykel eller med vandringskängor. Brukshotellet ligger mitt i natur-och kulturleden Husbyringen som är ca 6 mil lång. Leden går mellan vackra byar, historiska bruksorter, och underbar natur förbi stilla sjöar, blånande höjder och djupa skogar. Passa på att ta ett bad under färden. I vackra Stjärnsund kan man fika i Besökscentret och besöka Kryddboden med försäljning av bla egen honung och kryddor. I Kloster ligger den fina Engelska Parken vid Klosters herrgård, som är värd ett besök. Hinner man inte runt hela leden kan man även övernatta i Klosters Herrgård. Mer information om lederna i Södra Dalarna samt Husbyringen hittar du under under fliken "Upptäck området" Kontakta oss så hjälper vi till att sätta ihop ett passande paket.

Vi kan nu erbjuda guidade Mtb turer för både nybörjare och entusiaster för våra hotellgäster. Kontakta oss för aktuella datum, tider och priser.

KULTURRESAN DALARNA

Välkommen att ta del av Kulturresan
i Dalarna! Med detta Kulturpass får du som besökare möjlighet att med egen bil besöka nio unika kulturupplevelser i Dalarna, en rundresa med nedslag på platser som avslöjar spännande delar av Sveriges historia och en möjlighet att uppleva det mesta och det bästa av kulturlandskapet Dalarna.
Kulturpaket med logi i 2 nätter i delat dubbelrum inkl. frukostbuffé, 3-rätters middag båda dagarna
2 st Kulturpass med karta. För dig med Kulturpasset finns det 20 fina erbjudanden hos Taste of Dalarnas nätverk av mat och dryckesproducenter. Kombinera din Kulturresa med lokala mat- och dryckesupplevelser.
(Vi säljer även Kulturpass utanför detta paket)
Pris: från 2995:-/person.
Välj till vårt noga utvalda vinpaket för 350:- pp.
Incheckning från 15.00