KONFERENS MED RESULTAT

Välkomna att hålla er nästa konferens hos oss i sann bruksmiljö. Här tillåts ni att arbeta, diskutera och planera i lugn och ro. Självklart så lagar restaurangen en utsökt måltid åt er som önskar det och har ni mycket att utföra så kan ni övernatta hos oss för att fortsätta arbetet dagen därpå. På eftermiddagen/ kvällen när ni arbetat klart kan ni umgås i vår lounge eller anordna någon rolig aktivitet i hotellparken.

Hyr hela hotellet och var ensamma! Har ni punkter på dagordningen som ska behandlas med hög integritet eller vill ni kanske bara kunna arbeta helt ostört. Då finns möjligheten för er att hyra hela hotellet. Hotellets konferens lämpar sig för små och medelstora konferenser där ni i styrelsen, ledningsgruppen eller vad ni nu tillhör för spännande grupp kan vara alldeles ensamma på hotellet. Både dag och natt. Här kan ni arbeta och vara säkra på att säkerheten liksom anonymiteten är hög.

Konferensrummet i Slagghuset har plats för 36 deltagare och har projektor, inkopplat fiber på wifi och whiteboardtavla. Här kan ni ostört genomföra er konferens/möte. Mindre grupper sitter fint i våra lokaler i huvudbyggnaden. Har ni specifika önskemål är vi inte omöjliga. Hör av er till oss så planerar vi tillsammans er nästa konferens eller sammankomst.