MYSIGA & PERSONLIGA RUM

I den stora herrgården inryms tio hotellrum varav ett superiorrum och en svit. Alla rum har genomgått en renovering sedan 2016, vilket bland annat innebär att alla badrum är totalrenoverade och rummen har målats om och fått trägolv. I Gårdshuset finns idag 1 studio för 2 personer med en bäddsoffa för ytterligare 1 person samt 2 lägenheter för 4 personer i varje. Lägenheterna är utrustade med 2 sovrum och ett kombinerat vardagsrum/pentry samt dusch och toalett. Alla med egen ingång. Dessutom finns det 2 dubbelrum på övre plan med delad dusch och toalett, perfekt för den stora familjen eller kompis gänget.

Vare sig om du kommer som ensam affärsresenär, i stort sällskap eller som nygift par så finns det rum på hotellet som passar för din övernattning. I något av de charmiga enkelrummen kan du som kommer ensam koppla av och njuta av ensamheten och lugnet. För dig som har någon med dig och vill ha dubbelsäng så finns det både dubbelrum och ett superiorrum att välja på. I vår lyxiga tvårums-svit kan du fira det lilla extra eller varför inte unna dig lite extra lyx bara för att. Samtliga rum har dusch, toalett och TV.
I samlingsrummet, som ligger i anslutning till rummen, kan du tillbringa kvällen med att bara koppla av med en kopp kaffe/te, umgås med dina medresenärer, läsa böcker eller bläddra i tidningar från det lilla biblioteket.

Observera att alla våra rum är djurfria rum. Vi använder heller inte Dun. 
Hotellet har 14-års gräns för barn/ungdom förutom när hotellet är abonnerat för ett sällskap, fest/bröllop mm. Kontakta oss för mer information. 

ENKELRUM

Mysigt inredda enkelrum 
Pris per natt - 1295 sek

DUBBELRUM/SUPERIOR RUM

Rymliga Dubbelrum standard -1595 sek
Superior rum -1795 sek (bild)
´

JUNIOR SVIT

Juniorsvit med dubbelsäng och stort badrum med dusch och badkar.
Pris per natt - 1995 sek

SVITEN

Tvårums svit med dubbelsäng, jacuzzi och egen altan över Engelska Parken.

Bröllopsbäddat - 1 flaska mousserande, frukt & choklad, morgonrockar och tofflor.

Svit: - 2500 sek.
Bröllopsbäddat + 695 sek

GÅRDSHUSET LÄGENHET/FAMILJERUM

Våra lägenheter i Gårdshuset består av 3 rum vardera med plats från 3-4 personer. Lägenheterna är utrustade med pentryn och dusch och toalett. 2 separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/pentry. 

Pris per natt -  från 2600 sek till 3200 sek

FAMILJERUM
På övre plan i huset finns ett familjerum för 4 personer.  2 separata dubbelrum som delar dusch och toalett i korridor.

Pris per natt 2600 sek

GÅRDSHUSET - STUDIO

I det totalrenoverade Gårdshuset finns 1 studio med pentry. Sovrum med 2 enkelsängar 

Pris per natt 1800 sek för 2 pers 


Så bra
Ett hotell på en bruksort som drivs av ett fantastisk värdpar. En vistelse som man ta med sig. Tack Bengt o Carina för en fin upplevelse hos Er. Det kommer bli fler gånger hos dem, kan verkligen varmt rekommendera detta.

Conny E

Hit vill vi återvända till.
Vi var här 2 nätter i juli, en minisemester som var den bästa - outstanding - av 3 sådana denna Corona-sommar.
Mycket god mat, fint, tyst och mycket fräscht rum med vackert och elegant badrum samt sist men inte minst ett mycket trevligt värdpar med service i fingertopparna. Hit vill vi tillbaka och vi kommer snart igen!
Pmme
Läs mindre

Pmme