Punk Royale - ett matevent utöver det vanliga

-       Jag har redan börjat nosa på det mångfacetterade skafferiet som dalarnas skogar och vattendrag inspirerande att erbjuda, men det är först nu jag får chansen att göra det fullt ut. Det känns otroligt att behöva tänka nytt och jag tar med mig ett fantastiskt team från Stockholm och Oslo för att under dessa 3 dagar på Brukshotellet skapa något väldigt unikt tillsammans med Celest och Carl. Jag vågar sticka ut hakan och säga att det här är något ingen tidigare upplevt. Vi ses i dimman. Joakim Almqvist, Punk Royale.

I samarbete med Din ELON Butik i Dalarna har Brukshotellet bjudit in det internationellt välkända matkonceptet Punk Royale, med stjärnkocken Joakim Almqvist i spetsen.  Punk Royale är ett restaurangkoncept skapat av stjärnkocken Joakim Almqvist och bygger på en matupplevelse utöver det vanliga. Själva beskriver de sitt koncept som en total överkörning med galna nyskapande rätter minutiöst förberedda av stjärnkockar med rötter i världens bästa restauranger. Med Punk Royale kliver man in i en ny värld där mobiltelefoner inte får tas med och varje steg av serveringen ger en ny upplevelse. Besökarna kommer vanligtvis från hela Europa och under ytan av slängig partypunk möter de en genuin serviceupplevelse med en stor lyhördhet för gästernas olikheter. Punk Royale går av stapeln under påskhelgen från skärtorsdag 6:e april till och med påskafton 8:e april. Det kommer släppas maximalt 200 biljetter fördelat på tre kvällssittningar och en lunch på lördagen. Biljetter finns att tillgå info@brukshotellet.se. Det finns också möjlighet att vinna biljetter genom Brukshotellets samarbete med Elon.

Biljettförsäljningen startar måndagen den 6 mars 2023 

Biljettbokning:  

·       Genom samarbetet med ELON kommer biljetter att tävlas ut via Din ELON butiks lokala butiker. För mer information gå in på www.dinelonbutik.se 

·       För bokning av eventbiljetter maila intresse av dag och antal personer till info@brukshotellet.se. Därefter erhålls ett svarsmail med bokningsinstruktioner. Ni kan även in på www.brukshotellet.se för mer information.

·       För bokning av rum under Punk Royale-helgen vänligen kontakta Brukshotellet i Långshyttan på 0225-60054 eller via info@brukshotellet.se.


Välkommen till Punk Royale på Långshyttans Brukshotell en unik matupplevelse!


Du har nästan bokat din/er plats. Vi behöver en del information om er och ert sällskap samt ett godkännande av bokningsreglerna för att bekräfta bokningen. I och med att det är ett mycket begränsat antal platser och en unik händelse och mycket stort intresse så är det endast förköp som gäller och vi har ganska hårda bokningsregler för att följa Punk Royales egna bokningsregler. Läs noga igenom bokningsreglerna innan du/ni slutligen bekräftar er bokning. Fram till 31 mars är det fri avbokning efter det är man betalningsskyldig hela beloppet. Vid eventuell avbokning efter 31 mars sker ingen återbetalning, se bokningsreglerna nedan. Biljetterna skall vara betalda senast 31 mars, gäller ej faktura. När vi har bekräftat er bokning får ni betalningsinstruktioner. Allt för att förhindra eventuella dubbelbokningar. Förfrågningar för sällskap över 14 personer hanteras separat och skickas till info@brukshotellet.se.

Fyll i följande information och maila till oss på Brukshotellet

Välj mellan följande datum - för övernattning kontakta hotellet direkt

  • 6 april 18:00 OBS FULLTBOKAT

  • 7 april 18:00 endast 10 platser kvar

  • 8 april 13:00 endast 14 platser kvar

  • 8 april 18:00 endast 12 platser kvar

Vilken av dagarna önskar ni komma­­­:  

Förnamn

Efternamn:

Email:

Telefonnummer:

Antal i sällskapet:

Allergier/ specialkost:

(Viktigt att läsa igenom vilka allergier/specialkost som kan tillgodoses sist i dokumentet)

Hela upplevelsen med dryckespaket 2500 sek/person antal:  

Utan dryckespaket 1995 sek/person antal:

Jag godkänner härmed bokningsreglerna: _________________________________

ANTALSÄNDRING OCH AVBOKNINGSVILLKOR

Bokningen gäller för angivet antal gäster. Ändring av antal erbjuds i mån av tillgänglighet och görs direkt till Långshyttans Brukshotell. Kostnadsfri antalsminskning eller avbokning är möjlig fram till 7 dagar (en vecka) före ankomst. Vid antalsminskning eller avbokning mindre 7 dagar (en vecka) före ankomst förbehåller sig Punk Royale/Brukshotellet rätten att debitera en avgift om 1000 kr per gäst. Likaså om man uteblir från sin bokning debiteras hela beloppet

Vänligen notera att du som bokar är personligt ansvarig för hela bokningen. Skulle någon i ditt sällskap få sent förhinder är det ditt ansvar att hitta en ersättare som tar dennes plats för att undvika avgiftsdebitering – detta gäller oavsett anledning.

SPECIALKOST

Anmälan av specialkost sker vid bokningstillfället. Ange antal för varje enskild typ av specialkost i sällskapet. Eventuella kompletteringar kan göras till info@brukshotellet.se fram till före 31 mars . Specialkost som ej föranmälts i tid kommer ej att kunna tillgodoses. Punk Royale kan ej ta emot veganer eller personer som är allergiska mot mjölkprotein, ägg, citrus eller lök/vitlök. Vi har inga laktosfria produkter, men kan erbjuda laktostablett. I slutet av den här sidan kan du läsa mer om vilka allergier vi kan tillgodose. 

OM RESTAURANGEN

Vår miljö innehåller ljud- och ljuseffekter som kan orsaka obehag hos känsliga personer. Sällskap större än 4 personer kan komma att delas upp på flera närliggande bord. Punk Royale/Brukshotellet är en kontantfri restaurang. Vi accepterar kortbetalning med VISA, MasterCard samt American Express. 

ALLERGIER OCH KOSTAVVIKELSER

Punk Royale kan tyvärr EJ anpassa den fasta menyn efter följande allergier/specialkost: 

·       Mjölkproteinallergi

·       Laktosallergi/-känslighet (vi erbjuder dock laktostabletter)

·       Äggallergi

·       Veganer

·       Citrusallergi

·       Lök- och vitlöksallergi

Följande allergier/specialkost kan anpassas vid föranmälan:

·       Glutenallergi – OK.

·       Fisk- och skaldjursallergi – OK.

·       Nötallergi – OK. OBS! Det finns spår av nötter i lokalen.

·       Köttfri meny – OK. Ange om ni önskar pescetarisk (med fisk/skaldjur) eller vegetarisk meny (med ägg/mejeri).

·       Alkoholfritt dryckespaket – OK.
ALL eventuell specialkost och/eller allergier måste meddelas senast 31 mars via e-post till info@brukshotellet.se