MINNESVÄRT BRÖLLOP

Går ni i giftastankar och lockas av ett bröllop i fantastisk bruksmiljö på traditionell herrgård i södra Dalarna? Då står vi på Långshyttans Brukshotell gärna till er tjänst för att tillsammans med er skapa en minnesvärd dag här hos oss. Vi kan hjälpa till med allt från blomsterarrangemang, vigselplats, middag till kvällsvickning och boende.

En klassisk kyrklig vigsel eller ett utomhusbröllop i den stora Engelska parken utanför herrgården?
Ståtligt anlända till festen med häst och vagn medan gästerna skålar i ett glas mousserande?
Vi kan erbjuda er en upplevelse utöver det vanliga med närhet till naturen, en kulinarisk matupplevelse och ett underbart boende.

HERRGÅRDSBRÖLLOP

Brudskål, 1 glas mousserande vin
2-rätters bröllopsmeny inkl kaffe
Vinpaket: 1 glas till förrätten samt
1 glas med påfyllning till varmrätten

Pris från 1395 sek/kuvert. Tillkommer lokalkostnad inkl ljudanläggning.

HERRGÅRDSBRÖLLOP DE LUX

Brudskål, 1 glas mousserande vin
3-rätters bröllopsmeny inkl kaffe
Vinpaket: 1 glas till förrätten samt
1 glas med påfyllning till varmrätten
Vickning
Pris från 1795 sek/kuvert. Tillkommer lokalkostnad inkl ljudanläggning.

BLOMMOR,
HÅR & MAKEUP

På bröllopsdagen ska ni kunna njuta av allt som händer. Om ni önskar kan brudbuketten samt blomsterarran-gemang beställas via oss och våra samarbetspartners.

Bruden behöver inte heller åka långt för att göra sig iordning inför bröllopet. Tiden är knapp och det är mycket som ska hinnas med. Vi samarbetar med lokala frisörer och makeupartister.

Kontakta oss i god tid om du är intresserad av dessa tjänster.

MIDDAG & FEST

Vi bidrar gärna med vår erfarenhet av att arrangera bröllop och andra stora tillställningar och planerar dagen tillsammans med er. Varje bröllop är unikt och vi diskuterar allt från brudens frisyr till övernattning.

Middagen intas i vårt vackra slagghus som rymmer ca 70 gäster, eller i huvudbyggnaden. Det finns ingen färdig meny utan den tas fram i samråd med er. Köket är välrenommerat och använder till stor del lokala råvaror från småskaliga producenter.

I lokalerna kan ni tillsammans med era gäster fortsätta festen med brudvals, DJ och en välfylld bar om ni så önskar.

BRÖLLOPSNATTEN

Som avslutning på en minnesvärd kväll ska naturligtvis bröllopsnatten tillbringas i en lyxig svit. I vår tvårums- svit kan ni bland annat avnjuta ett bad i rummets jacuzzi och på den privata altanen med utsikt över hotellparken. Om ni önskar så bröllopsbäddar vi med sköna badrockar, tofflor, mousserande vin, frukt samt choklad. Bara för er att njuta av äktenskapslyckan!

Brukshotellet har 12 rum samt 3 studios med 30 bäddar med allt från enkelrum, studios med självhushåll till den lyxiga bröllopssviten. Efter en festlig bröllopsdag och natt kan ni vakna upp på hotellet för att umgås med era nära och kära till en god frukost och ha presentöppningen tillsammans.